Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Φειδία – Στο πλευρό του και ο Συ.Φ.ΑΕΛ και ο Απόλλων (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Φειδία – Στο πλευρό του και ο Συ.Φ.ΑΕΛ και ο Απόλλων (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τον κόσμο της ομάδας αλλά και τους συμπολίτες μας, να δώσουν αίμα για τον Γιάννη Φειδία, οπαδό της ΑΕΛ.

Το ίδιο έπραξαν και οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ με ανακοίνωση του.

Αναλυτικά:

«Ο Απόλλωνας Λεμεσού κάνει έκκληση σε όλους τους υποστηρικτές του αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας όπως ενισχύσουν την τράπεζα αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού για να βοηθήσουμε τον Γιάννη Φειδία, ο οποίος μας χρειάζεται όλους στο πλευρό του.

Η ανθρώπινη ζωή είναι πιο σημαντική από κάθε ποδοσφαιρικό χρώμα!

Κράτα γερά Γιάννη…»

Η ανακοίνωση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: 

«Ο αδερφός ΑΕΛΙΣΤΑΣ Γιάννης Φειδία χρειάζεται αίμα μετά από ατύχημα. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν να αποταθούν στην τράπεζα αίματος του Γεν. Νοσοκομείου.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE