Θετικός στον κορωνοϊό ο αναπληρωτής Υγείας του Ιράν

Θετικός στον κορωνοϊό ο αναπληρωτής Υγείας του Ιράν

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Ιράν, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.


Όπως σημειώνεται από το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων ILNA., ο αναπληρωτής Υπουργός Ιράζ Χαριρτσί έχει ήδη τεθεί σε καραντίνα.Πριν το περιστατικό ο εκπρόσωπος του υπουργείου είχε ανακοινώσει πως ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό έφθασε τους 16 στο Ιράν και απεύθυνε κάλεσε προς τους Ιρανούς να μένουν στα σπίτια τους, για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πάντως, όπως ανακοινώθηκε, υπάρχουν 34 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες στη χώρα, «περιλαμβανομένων 16 στην πόλη Κομ».

Υπενθυμίζεται ότι το Ιράν, μαζί με Ιταλία και Νότιο Κορέα, είναι από τις χώρες που παρατηρήθηκε έξαρση του ιού. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι γύρω στα 100 και τα ύποπτα κρούσματα αρκετά περισσότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE