ΚΥΠΡΟΣ: Οδηγούσε επικίνδυνα στον ένα τροχο και θα το πληρώσει ακριβά- Η ποινή που επιβλήθηκε στον μοτοσικλετιστή

ΚΥΠΡΟΣ: Οδηγούσε επικίνδυνα στον ένα τροχο και θα το πληρώσει ακριβά- Η ποινή που επιβλήθηκε στον μοτοσικλετιστή

Άμεση ήταν η επιβολή ποινής για μοτοσικλετιστή που οδηγούσε αλόγιστα και επικίνδυνα θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τη δική του σωματική ακεραιότητα όσο και άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.


Το δικαστήριο Πάφου επέβαλε σε 36χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας πρόστιμο 1.500 ευρώ, 4 βαθμούς ποινής και τρίμηνη στέρηση της άδειας οδηγού.

Ο 36χρονος οδηγός μοτοσικλέτας συνελήφθη τη Δευτέρα 24/2 από την Αστυνομία. Ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Πενταράς,  που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Πάφου- Λεμεσού, κοντά στην περιοχή της αερογέφυρας Αγίας Βαρβάρας είδε να τον μοτοσικλετιστή όχι μόνο να υπερβαίνει το όριο ταχύτητας, αλλά και να σηκώνει την μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού στον ένα τροχό.

Ο μοτοσικλετιστής που κατευθυνόταν στην Πάφο με τον συντονισμό του αστυνομικού διευθυντή ανακόπηκε στην οδό Ανεξαρτησίας, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Την Τρίτη 25/2 παρουσιάσθηκε στο δικαστήριο όπου του επιβλήθηκαν οι βαριές αυτές ποινές. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE