ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Έκλεισαν ραντεβού για να δουλέψει σε οικοδομή και από τότε αγνοείται- Πιθανότατα είναι νεκρός

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Έκλεισαν ραντεβού για να δουλέψει σε οικοδομή και από τότε αγνοείται- Πιθανότατα είναι νεκρός

Συνεχίζει να απασχολεί την Αστυνομία η εξαφάνιση του 31χρονου Σύρου του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από τις 14 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του Γ. Σωτηριάδη στο ThemaOnline (την Κυριακή 23/2) πληροφορίες και μαρτυρίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο 31χρονος Αχμέντ Ζαϊντάν έχει πέσει θύμα απαγωγής με σκοπό να φονευθεί.

Του Στέλιου Στυλιανού

Το τελευταίο πρόσωπο που συνάντησε ο 31χρονος, έναν 40χρονο Ιορδανό συνέλαβε η Αστυνομία, ο οποίος μέχρι στιγμής  φαίνεται να προβάλλει τους δικούς του ισχυρισμούς γύρω από την υπόθεση.

Όπως πληροφορούμαστε, ο 40χρονος φέρεται να κατέθεσε πως γνώρισε τον 31χρονο στις Κεντρικές Φυλακές και ότι την μέρα εκείνη (14/02) είχαν συναντηθεί αφού ο Ζαϊντάν έψαχνε για δουλειά στην οικοδομική βιομηχανία και ο 40χρονος που θεωρείται «πρόσωπο-κλειδί» στην υπόθεση μπορούσε να τον βοηθήσει να προσληφθεί.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται να απέχει από την αλήθεια, καθώς και οι δύο έχουν «βαρύ» εγκληματικό παρελθόν και εκφράζεται η εκτίμηση ότι ο 31χρονος Σύρος έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο χωρίς την ανεύρεση πτώματος, δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με βεβαιότητα.

Από επίσημα χείλη, ωστόσο, εκφράζεται η θέληση για συνέχιση των ερευνών και αξιολόγηση μαρτυρίων που θα οδηγήσουν τους ανακριτές στη λύση του «μυστηρίου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top