ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πλήρης ταύτιση για να καθαρίσουμε αυτό το απόστημα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο» – Οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που πάρθηκαν!

«Πλήρης ταύτιση για να καθαρίσουμε αυτό το απόστημα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο» – Οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που πάρθηκαν!

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη μεταξύ των Πολιτικών Κομμάτων, της ηγεσίας της Αστυνομίας και του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Γιώργου Σαββίδη, όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο κ. Σαββίδης μίλησε στα ΜΜΕ όπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Ολοκληρώσαμε μία μακρά αλλά εξαιρετικά εποικοδομητική σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν όλα τα Κόμματα της Κύπρου, ο αρχηγός της Αστυνομίας, η ηγεσία της Αστυνομίας και ο Πρόεδρος, αλλά και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Σε αυτή τη σύσκεψη, υπήρξε πλήρης ταύτιση σκέψης και στόχων, να βοηθήσουμε όλοι στον βαθμό που μπορούμε, για να καθαρίσουμε αυτό το απόστημα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Σας ανακοινώνω τις αποφάσεις μας, η ομάδα που ερευνά τις υποθέσεις θα αυξηθεί με την μετάθεση επιπλέον ανακριτών, έτσι ώστε να έχουμε ένα σύνολο 13 ατόμων. Είναι μία έμπρακτη κίνηση της Αστυνομίας, για γίνει σωστή διερεύνηση των καταγγελιών.

Έχουμε συμφωνήσει πως υπάρχει πλήρη στήριξη από όλα τα κόμματα στη νέα Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία έχει τεράστιο έργο που πρέπει να κάνει. Θα σταθούμε δίπλα της για το δύσκολο έργο που θα επιτελέσει.

Έχουμε αποφασίσει να προβούμε στη σύσταση νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και θα κάνω εισήγηση στο Υπουργικό Συμβούλιο, για να μπορέσει να υλοποιηθεί ένα μεγάλο έργο, να γίνει μία κοινή ενοποιημένη νομοθεσία, που θα αφορά όλα τα θέματα του αθλητισμού.

Θα συσταθεί μία τεχνική επιτροπή από στελέχη των Κομμάτων και από αρμόδιους λειτουργούς του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για να μαζέψει όλες τις πληροφορίες και όλες τις εισηγήσεις των Κομμάτων και θα κωδικοποιηθούν”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «σταχτή» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο - «Ανοίγει τα χαρτιά» του ο ΠτΔ για τη συνάντηση με Ολγκίν στις Βρυξέλλες

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο - «Ανοίγει τα χαρτιά» του ο ΠτΔ για τη συνάντηση με Ολγκίν στις Βρυξέλλες

Τα επόμενα βήματα εν μέσω ενός θολού τοπίου γύρω από το κυπριακό αναμένεται να συζητηθούν σήμερα στις 10.00 ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου, την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στις Βρυξέλλες τον περασμένο μήνα, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top