ΚΥΠΡΟΣ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Θωρακίζεται για αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων -Τέσσερα νέα πρόσωπα

ΚΥΠΡΟΣ -ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Θωρακίζεται για αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων -Τέσσερα νέα πρόσωπα

Η ενίσχυση του τμήματος της Αστυνομίας που έχει -μεταξύ άλλων- ως αποστολή την διερεύνηση υποθέσεων χειραγωγημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, επιχειρείται από την ηγεσία της Αστυνομίας.

Με τις τελευταίες μεταθέσεις που έγιναν γνωστές εντός της ημέρας (25/02), καθίσταται σαφές πως υπάρχει βούληση για αντιμετώπιση του φαινομένου των προσυνεννοημένων παιχνιδιών, τα οποία στήνονται με στόχο την αποκόμιση κερδών μέσω στοιχήματος.

Τέσσερα στελέχη της Αστυνομία από την Πέμπτη (27/02) αναλαμβάνουν καθήκοντα στο Γραφείο Καταπολέμησης Αδικημάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων (υπάγεται στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου).

Διαβάστε τη συνέχεια στο themaonline, πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE