ΜΠΟΤΕΑΚ: Το δώρο που του έκαναν οι Ομονοιάτες και το ΜΗΝΥΜΑ του για… ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΜΠΟΤΕΑΚ: Το δώρο που του έκαναν οι Ομονοιάτες και το ΜΗΝΥΜΑ του για… ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οπαδοί της Ομόνοιας εφτιαξαν φωτογραφία με τον Μποτεάκ σε πανηγυρισκό στιγμιότυπο, γράφοντας “σε αγαπάμε”, την οποία δημοσίευσε στο Instagram ο Γάλλος άσος του “τριφυλλιού”.

Μάλιστα, τους ευχαρίστησε με σχόλιο του, και τόνισε ότι τους περιμένει την καθαρά Δευτέρα (02/03) στο ΓΣΠ, για το “αιώνιο” ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ!

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE