Αστυνομικός τσακώθηκε με πολίτη μετά από τροχαίο και πυροβόλησε το αυτοκίνητό του

Αστυνομικός τσακώθηκε με πολίτη μετά από τροχαίο και πυροβόλησε το αυτοκίνητό του

Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε την Τετάρτη 26/2 στον Χολαργό, όπου ένας αστυνομικός διαπληκτίστηκε με οδηγό οχήματος μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ελλαδικά ΜΜΕ, ο αστυνομικός βγήκε από το αμάξι, συνέχισε να διαπληκτίζεται, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής αστυνομίας αναφέρει:

«Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τίθεται σε διαθεσιμότητα Αστυφύλακας, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, γιατί σήμερα το μεσημέρι, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, εξήλθε του αυτοκινήτου του και πυροβόλησε δύο φορές με το υπηρεσιακό του όπλο στο πορτ μπαγκάζ ετέρου αυτοκινήτου, με το οποίο είχε προηγηθεί τροχαίο περιστατικό στην περιοχή Χολαργού.

Την υπόθεση ανέλαβε και χειρίζεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE