ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λοϊζίδης: «Δεν πήραμε ούτε ένα φάκελο…» – Διερωτάται γιατί δεν προχώρησαν σε σύλληψη (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Λοϊζίδης: «Δεν πήραμε ούτε ένα φάκελο…» – Διερωτάται γιατί δεν προχώρησαν σε σύλληψη (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΠ, Χάρης Λοϊζίδης, μίλησε την Τετάρτη (26-02-2020) στην τηλεοπτική εκπομπή «Αιχμές» του Omega για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό γύρω από τον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τα όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο: «Κάποιοι νομίζουν ότι αυτά που συμβαίνουν στην Κύπρο είναι πρωτόγνωρα παγκοσμίως. Υπάρχει πρόβλημα και θα το αντιμετωπίσουμε, όμως αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο συμβαίνει σε όλες τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες. Στην Ελλάδα έγινε σύσκεψη και ο πρόεδρος της UEFA είπε ξεκάθαρα ότι το ποδόσφαιρο έχει προβλήματα, αλλά μπορεί να τα λύνει μόνο του. Πολλοί το τελευταίο διάστημα λένε ότι φανταστείτε για να βάλουν χέρι στην ΚΟΠ. Το ποδόσφαιρο έχει αυτοδιοίκητο, το είπε και πρόεδρος της UEFA στον πρωθυπουργό».

Για το θέμα των φακέλων: «Υπάρχουν δύο μηχανισμοί παραγωγής φακέλων. Η UEFA έχει εργοδοτήσει την ανεξάρτητη εταιρεία Sports Radar που παρακολουθεί το στοίχημα σε όλες τις νόμιμες πλατφόρμες. Εκεί που παρατηρείται ύποπτη δραστηριότητα ανάβει λαμπάκι, στέλνεται έκθεση της UEFA και παρακολουθούν το βίντεο, διαπιστώνεται αν υπήρχε κάποιος που δεν ανταποκρινόταν στα καθήκοντά του και ετοιμάζεται μια έκθεση. Στους κίτρινους υπήρχε υποψία. Στον κόκκινο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, σχεδόν στο 100%, και καταλογίζεται ευθύνη. Τα τελευταία χρόνια έχουν καταργηθεί οι διαβαθμίσεις. Προ τετραετίας είχαμε περάσει αυστηρές ποινές και αυτό είχε αποτέλεσμα στα τελευταία τρία χρόνια να μην έχουμε φάκελο στην πρώτη κατηγορία. Κλείσαμε την πόρτα στην πρώτη και τώρα υπάρχει το φαινόμενο στη δεύτερη κατηγορία, που παρουσιάστηκε προ διετίας. Πήραμε μέτρα με εξοντωτικές ποινές, αλλά θέλουμε να δείξουμε τη βούληση μας να πατάξουμε το φαινόμενο. Σαν Ομοσπονδία με δικά μας έξοδα εγκαταστήσαμε κάμερες».

Για το δημοσίευμα της Confidencial περί διαφθοράς στο κυπριακό ποδόσφαιρο: «Δεν πήραμε ούτε ένα φάκελο. Ήταν ένα κουτσομπολιό που έφτασε στ’ αυτιά των Ισπανών και το μετέδωσαν. Η ιστορία ήταν ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν ο εγκέφαλος του κυκλώματος. Γιατί δεν τον συνέλαβαν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές

Deadpool και Wolverine: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα - Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους - Βίντεο



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top