Απόλλωνας: Τα νέα της προπόνησης

Απόλλωνας: Τα νέα της προπόνησης

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα προπονήθηκαν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο και τους παραχωρήθηκε ρεπό για τις εορτές του Πάσχα.

Οι προπονήσεις επαναρχίζουν την ερχόμενη Τρίτη (πρωί και απόγευμα). Ο Τον Κάανεν έπιασε δουλειά και προετοιμάζει την ομάδα για την δύσκολη έξοδο στη Λευκωσία, για το ματς με την Ομόνοια.

Ρομπέρ, Ουόν, Τουράμ, Γκίε και Στυλιανού ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως βοηθός του Ολλανδού κόουτς θα είναι ο Σοφρώνης Αυγουστή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE