Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz- Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η όμορφη παρουσιάστρια- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz- Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η όμορφη παρουσιάστρια- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της βιώνει τις τελευταίες μέρες η γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια. Ήρθε στον κόσμο το παιδάκι της, καρπός του έρωτά της, με τον σύζυγό της Στέφανο.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Γεωργίου που στις 25 Φεβρουαρίου έγινε μανούλα, αφού υποδέχτηκε στη ζωή την κορούλα της.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ένα από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα συγκινητικό μήνυμα, ενημερώνοντας για την ευχάριστη είδηση.

25*02*2020  Αυτή την μέρα την αγαπούσα έτσι κι αλλιώς καθώς πριν 13 χρόνια μπήκε στη ζωή μου ο άντρας μου. Σήμερα, ανήμερα της επετείου μας, με τη βοήθεια του Θεού ήρθε στη ζωή μας η κόρη μας. Ευχαριστούμε τον Θεό για αυτό το θαύμα. Από σήμερα λοιπόν η καρδιά μας χτυπά επίσημα... έξω από το σώμα μας και νοιώθουμε ευλογημένοι για αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE