Νέος χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Νέος χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Ελεύθερη και ωραία είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, αφού χώρισε με τον αγαπημένο της μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από το “Πρω1νό”, έκανε γνωστό πως η Θωμαή Απέργη και ο Σεϊχης που διατηρούσε σχέση, δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η τραγουδίστρια και ο πρώην σύντροφός της, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο Σεϊχης του Μπαχρέιν παραχώρησε το σπίτι του στη Θωμαή Απέργη μέχρι να τακτοποιηθεί και εκείνος μένει στο σκάφος του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.