Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Λάρισα - Φοιτήτρια που είχε ταξιδέψει Ιταλία

Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Λάρισα - Φοιτήτρια που είχε ταξιδέψει Ιταλία

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου εξετάζεται ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, αναφέρει το «Sputnik».

Πρόκειται για γία 22χρονη φοιτήτρια από την Καρδίτσα, η οποία σπουδάζει στην Κρήτη και είχε προσφάτως επισκεφτεί τη βόρεια Ιταλία, μετέδωσε το «KarditsaPress.gr». Όπως αναφέρεται, η κοπέλα κάλεσε ασθενοφόρο και είχαν παρθεί όλα τα αναμενόμενα μέτρα ασφαλείας. Μάλιστα, λόγω του ασθενοφόρου στην γειτονιά και των ειδικών μέτρων αντιμετώπισης που πάρθηκαν, αναστατώθηκε όλη η γειτονιά.

Η νεαρή κοπέλα αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του «Sputnik». Ωστόσο, κρίθηκε ορθό να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, που είναι «σημείο αναφοράς» γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

Το άλλο κρούσμα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το «LarissaNet.gr», αργά τη νύχτα έφτασαν τα αποτελέσματα για την 68χρονη Λαρισαία, η οποία νοσηλεύεται σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.