ΕΛΛΑΔΑ: Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού - Παιδί της 38χρονης ήδη διαγνωσμένης

ΕΛΛΑΔΑ: Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού - Παιδί της 38χρονης ήδη διαγνωσμένης

Όπως επικαλούνται πολλά ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώθηκε και δεύτερο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Πρόκειται για το παιδί της 38χρονης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη (26/02) ανακοινώθηκε ότι η 38χρονη μητέρα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, μετά την επιστροφή της αεροπορικώς από το Μιλάνο της Ιταλίας, την Κυριακή (23/02).

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το «iefimerida», η 38χρονη είναι επιχειρηματίας και συγκεκριμένα σχεδιάστρια μόδας, η οποία μάλιστα ασχολείται και με τα κοινά και είχε βάλει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές με μεγάλο συνδυασμό στην πόλη της Θεσσαλονίκης, χωρίς να εκλεγεί.

Την Τετάρτη έγινε γνωστό πως θα υποβάλλονταν σε εξετάσεις όσοι ήρθαν σε επαφή με την 38χρονη -φίλοι, μέλη οικογένειας και συνταξιδιώτες. Το Υπουργείο είχε συμβουλέψει να υπάρξει ψυχραιμία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE