Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα - Τι γίνεται με τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού

Τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα - Τι γίνεται με τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού

Μετά και τα άλλα δύο επιβεβαιωμένα περιστατικά στην Ελλάδα, που αφορούν 38χρονη γυναίκα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και το παιδί της, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, υπάρχει και τρίτο κρούσμα. Το τελευταίο κρούσμα αφορά ακόμη μία γυναίκα από Αθήνα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία.

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλεύεται και η μητέρα του σε απομόνωση. Όπως αναφέρεται, έχουν ήπια συμπτώματα και έχουν καλή κατάσταση.

Ερωτηματικά προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν το παιδία να είχε πάει σχολείο την Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ η μητέρα του περνούσε από εξετάσεις για ενδεχόμενη διάγνωσή της με τον κορωνοϊό.

Όπως επίσης ενημερώνονται τα ΜΜΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας, θα αναβληθούν οι εορτασμοί για το καρναβάλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE