Ιταλία: Άλλοι δύο νεκροί από κορωνοϊό - Στα 528 τα κρούσματα

Ιταλία: Άλλοι δύο νεκροί από κορωνοϊό - Στα 528 τα κρούσματα

Άλλοι δύο άνθρωποι υπέκυψαν στην Ιταλία από τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον απολογισμό των νεκρών στη χώρα σε 14, αναφέρεται σε δήλωση που εκδόθηκε σήμερα από την ιταλική υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Ο επικεφαλής της εν λόγω υπηρεσίας, ο Άντζελο Μπορέλι, είχε δηλώσει νωρίτερα στους δημοσιογράφους πως δεν είχε ακόμη επιβεβαιωθεί πως ο κορωνοϊός ευθύνεται για τους δύο θανάτους.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 528, από τα περίπου 420 που είχαν ανακοινωθεί την Τετάρτη 26/2, κυρίως στη βόρεια Ιταλία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE