Ανησυχία για την υγεία του Πάπα– Φίλησε και αγκάλιασε ασθενείς με κορωνοϊό

Ανησυχία για την υγεία του Πάπα– Φίλησε και αγκάλιασε ασθενείς με κορωνοϊό

Φόβοι για την υγεία του Πάπα Φραγκίσκου εκφράστηκαν την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου καθώς δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένη συγκέντρωση στη Ρώμη λόγω… ασθενείας.

Ο 83χρονος Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας έχει μια μικρή αδιαθεσία, ανακοινώθηκε. «Μπορούσε να τηρήσει το πρόγραμμά του, ωστόσο προτίμησε να ξεκουραστεί κοντά στη Σάντα Μαρία, σε ξενοδοχείο στο Βατικανό, όπου διαμένει μόνιμα».

Δεν έχει ανακοινωθεί η παραμικρή λεπτομέρεια για την πορεία της υγεία του Πάπα, ωστόσο, όπως ειπώθηκε, τον είδαν να βήχει και να φυσά τη μύτη του στον εκκλησιασμό της Τετάρτης.

Επίσης, τον είδαν να αγγίζει και να φιλά τα χέρια και τα κεφάλια του ποιμνίου του, καθώς περπατούσε στους διαδρόμους του Αγίου Πέτρου, κάποιοι από τους οποίους αργότερα διαπιστώθηκαν ότι έχουν κορονοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.