Ο κορωνοϊος «χτύπησε» και το παλάτι!Ύποπτο κρούσμα στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte

Ο κορωνοϊος «χτύπησε» και το παλάτι!Ύποπτο κρούσμα στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte

DATA[

Δεν υπάρχει στοπ για τον κορωνοϊο. Το παλάτι είναι σε ανησυχία αφού σε συναγερμός είναι και το σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte μετά από ύποπτο κρούσμα.

Σε απομόνωση 4 συμμαθητές τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τέσσερις μαθητές, οι οποίοι επέστρεψαν από εκδρομή στην Ιταλία παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης και τώρα βρίσκονται σε απομόνωση μιας και φοβούνται για μόλυνση από τον ιό. Τα παιδιά, που φοιτούν στο σχολείο Thomas’s Battersea παραμένουν στο σπίτι τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Η Κύπρος θεωρεί το Καζακστάν ως έναν στρατηγικά σημαντικό εταίρο στην Κεντρική Ασία ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στο πρώτο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Καζακστάν στην Αστάνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE