Το πρώτο μήνυμα του Σιζόπουλου μετά το τροχαίο: «Πέραν από υλικές ζημιές…καμιά κάκωση και κανένα πρόβλημα»

Το πρώτο μήνυμα του  Σιζόπουλου μετά το τροχαίο: «Πέραν από υλικές ζημιές…καμιά κάκωση και κανένα πρόβλημα»

Παρά την περιπέτεια του ο Μαρίνος Σιζόπουλος, ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ένα μήνυμα σε όλους όσους ανησύχησαν μετά την είδηση της ιστοσελίδας μας για το τροχαίο που είχε σήμερα το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο.

Όπως σας ενημερώσαμε ήδη και επιβεβαιώνεται και από τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ είναι εντελώς καλά στην υγεία του, ενώ παράλληλα ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον τους, καθώς και τους Αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και τον βοήθησαν

Διαβάστε το μήνυμα του:

Πέραν από υλικές ζημιές, είμαι απολύτως καλά στην υγεία μου. Η επίσκεψη στην Πολυκλινική έγινε για προληπτικούς και μόνο λόγους και επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμιά κάκωση και κανένα πρόβλημα. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και προπάντως τους αστυνομικούς της Τροχαίας που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος και με βοήθησαν. 
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE