Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ και σκέφτεται να σταματήσει την προπονητική ο Κόρε: «Μετά τα όσα έγιναν…»

Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ και σκέφτεται να σταματήσει την προπονητική ο Κόρε: «Μετά τα όσα έγιναν…»

Σε μέσο της πατρίδας του μίλησε ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε πως σκέφτεται να σταματήσει την προπονητική του καριέρα μετά από όσα έγιναν με τους γαλαζοκίτρινους.

Αναλυτικά: 

Αρχικά είπε: «Είχα μια πρόταση μετά το τέλος της συνεργασίας με το ΑΠΟΕΛ, από ομάδα εκτός Ευρώπης και για μένα και την οικογένειά μου ήταν κάτι πολύ αβέβαιο γι’ αυτή την στιγμή. Μετά από όσα έγιναν τελευταίως, πρέπει να σκεφτώ αν πρέπει να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο ή αν πρέπει να εξελιχθώ και να βρω μια δουλειά λίγο πιο προβλέψιμη».

Όπως ο ίδιος δήλωσε, η γυναίκα του έχει παραιτηθεί για να έρθει και να εγκατασταθεί στην Κύπρο, έτσι και οι δύο είναι άνεργοι: «Χρειάζεται να αφιερώσουμε λίγο καιρό για να σκεφτούμε την επόμενη μας επιλογή».

Για το αν έχει κάποια πρόταση από τη Νορβηγία: «Δεν έχω ακόμα κάποια πρόταση από σύλλογο της Νορβηγίας».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE