ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Τραυματίστηκε σοβαρά ο 14χρονος μαθητής - Η νεότερη ενημέρωση για την υγεία του

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Τραυματίστηκε σοβαρά ο 14χρονος μαθητής - Η νεότερη ενημέρωση για την υγεία του

 Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 27/2 στην επαρχία Αμμοχώστου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 14χρονου.

Η νεότερη ενημέρωση της υγείας του 14χρονου, είναι πως το παιδί φέρει θλάση πνεύμονα,  εγκεφαλική διάσειση και κάταγμα κρανίου.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε το Γ.Ν. Λευκωσίας. Η κατάσταση του κρίνεται από τους ιατρούς ως σοβαρή.

Υπενθυμίζουμε πως γύρω στις 13:40, όταν ο 14χρονος μαθητής στο δρόμο Λιοπετρίου- Φρενάρους, αφού κατέβηκε από λεωφορείο, επιχειρούσε να διασταυρώσει δρόμο, και παρασύρθηκε από όχημα.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου,για να μεταφερθεί αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE