Έξι τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Ελβετία

Έξι τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Ελβετία

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κοροναϊού στην Ελβετία ανέρχεται στα έξι, αφού οι τοπικές αρχές εντόπισαν δύο ακόμη ασθενείς στο καντόνι του Άαργκαου.

Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών νοσηλεύεται στη Ζυρίχη, καθώς βρέθηκε θετική στον Covid-19 ενώ στο Άαργκαου, ένας 26χρονος άνδρας έχει τεθεί σε απομόνωση. Και οι δύο ασθενείς είχαν ταξιδέψει στη βόρεια Ιταλία την περασμένη εβδομάδα.

Νωρίτερα, οι υγειονομικές αρχές της Ελβετίας είχαν ανακοινώσει ότι ένα πρόσωπο στη Γενεύη και ένα ζευγάρι στο καντόνι του Γκριζόν βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Ένα πρώτο κρούσμα είχε εντοπιστεί την Τρίτη, κοντά στα σύνορα με την Ιταλία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE