Μαρτίνς: «Ήμασταν ψύχραιμοι και κάναμε ένα εξαιρετικά τακτικό παιχνίδι»

Μαρτίνς: «Ήμασταν ψύχραιμοι και κάναμε ένα εξαιρετικά τακτικό παιχνίδι»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς στην Cosmote TV:

Για το τι σημαίνει για όλους αυτή η πρόκριση: «Η ομάδα έχει τεράστιο πνεύμα και για αυτό το πιστεύαμε. Έχει μεγάλη ψυχή και αποθέματα δύναμης και αυτό αποδείχθηκε λίγο πριν την παράταση. Αυτό αποδείξαμε, το πνεύμα που διαθέταμε. Το θέλαμε πολύ και γι’ αυτό το πετύχαμε. Σήμερα κέρδισε όχι μόνο το πρεστίζ του Ολυμπιακού, αλλά και αυτό της Ελλάδας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους του Ολυμπιακού που μας υποστήριξαν εδώ αλλά και όλους τους φίλους του Ολυμπιακού ανά τον κόσμο».

Για τη φάση του γκολ του Ελ Αραμπί στη σέντρα του Μασούρα: «Ήταν πολύ ιστορική στιγμή. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα. Ήταν έκρηξη μιας μεγάλης βραδιάς».

Για το αν μέτρησε η ψυχή ή η τακτική: «Είχαμε πάρα πολύ έξυπνη τακτική. Εμποδίσαμε και περιορίσαμε την Άρσεναλ. Ήμασταν ψύχραιμοι και κάναμε ένα εξαιρετικά τακτικό παιχνίδι».

Για το αν ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν: «Δεν σκεφτόμαστε αυτό, ζούμε πολύ ιστορικές στιγμές για τον σύλλογό μας».

Πηγή: www.to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.