ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Στο σπίτι του το ζευγάρι που αυτοβούλως μετέβησαν στο ΓΝ Λεμεσού- Ετοιμάζουν 'κρεβάτι' στο Τρόοδος

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Στο σπίτι του το ζευγάρι που αυτοβούλως μετέβησαν στο ΓΝ Λεμεσού- Ετοιμάζουν 'κρεβάτι' στο Τρόοδος

Μετά από εξετάσεις που έγιναν από τους ιατρούς αποφασίστηκε όπως το ζεύγος που αυτοβούλως μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού λάβει εξιτήριο και ήδη έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους.

Αυτό μεταδόθηκε το πρωί της Παρασκευής 28/2 στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» του Τρίτου προγράμματος του ΡΙΚ από την συνάδελφο Μαρία Κωνσταντίνου μετά από σχετική ενημέρωση που έλαβε από τον Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Αναφορικά με το τρίτο πρόσωπο που επίσης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο κρίθηκε σκόπιμο όπως μεταφερθεί στην απομόνωση, στον 5ο όροφο,  με την εξέλιξη της υγείας της να παρακολουθείται.

Φαίνεται πως το ζεύγος που τελικά έλαβε εξιτήριο δεν είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα  κορωνοϊου και δεν παρουσιάζει συμπτωματολογία.

Η πρώτη περίπτωση που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης 26/2, σχετικά με γυναίκα που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα  στην Ιταλία, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή από την συνάδελφο αναμένεται να λάβει εξιτήριο και να μεταφερθεί στις προεδρικές κατοικίες στο Τρόοδος.

 

Στ. Στυλιανού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE