ΕΛΛΑΔΑ: Τέταρτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού- Πρόκειται για 36χρονη στην Αθήνα

ΕΛΛΑΔΑ: Τέταρτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού- Πρόκειται για 36χρονη στην Αθήνα

 Νωρίς το πρωί της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου έγινε γνωστό πως επιβεβαιώθηκε και τέταρτο κρούσμα του κορωνοϊού.

 

Πρόκειται για μια Ελληνίδα, 36 ετών, η οποία ταξίδεψε πρόσφατα περιοχή της Ιταλίας. Μετά την επιστροφή της, εμφάνισε ήπια συμπτωματολογία. Είναι καλά στην υγεία της και παραμένει σε απομόνωση στο Π.Γ.Ν. “Αττικόν”.

Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι φίλη της 40χρονης που βρέθηκε θετική στον ιό την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE