Το πρόγραμμα της 2ης φάσης του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας – Προσθήκη εμβόλιμης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 2ης φάσης του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας – Προσθήκη εμβόλιμης αγωνιστικής

Ενημέρωση από την ΚΟΠ:

“Ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα 2 Μαρτίου η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Cyta και το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο να αρχίσει η δεύτερη φάση σε δύο ομίλους των έξι ομάδων.

Η μόνη αλλαγή σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό της ΚΟΠ, είναι η προσθήκη εμβόλιμης αγωνιστικής (5ης) εντός Απριλίου, λόγω αναβολής αγωνιστικής τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά το ημερολογιακό πρόγραμμα της 2ης φάσης του Πρωταθλήματος Cyta:

1η αγωνιστική: 7-8 Μαρτίου
2η αγωνιστική: 14-15 Μαρτίου
3η αγωνιστική: 21-22 Μαρτίου
4η αγωνιστική: 4-5 Απριλίου
5η αγωνιστική: Τετάρτη 8 Απριλίου*

* Σε περίπτωση που υπάρχει σύγκρουση σταδίων για τη διεξαγωγή των αγώνων, τότε θα χρησιμοποιηθεί και η Τετάρτη 15 Απριλίου για ολοκλήρωση της αγωνιστικής.

6η αγωνιστική: 11-12 Απριλίου
7η αγωνιστική: 25-26 Απριλίου
8η αγωνιστική: 2-3 Μαΐου
9η αγωνιστική: 9-10 Μαΐου
10η αγωνιστική: 16-17 Μαΐου”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Συνεδριάζει το Εθνικό στη Γενεύη ενόψει της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για Κυπριακό - Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησε στις 12.10 στη Γενεύη, η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενόψει της έναρξης των εργασιών της Άτυπης Διευρυμένης Συνάντησης για το Κυπριακό, με δείπνο που θα παραθέσει το βράδυ της Δευτέρας ΓΓ των ΗΕ προς τις αντιπροσωπείες των μερών που συμμετέχουν στη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE