Με όραμα και πλάνο

Με όραμα και πλάνο

Στο Πασχαλινό του μήνυμα ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρίστος Πουλλαίδης πέραν από τις ευχές επανέλαβε την πρόθεση του να χτιστεί η ομάδα πάνω σε γερά θεμέλια.

Ήταν ένα μήνυμα ελπίδας για την «κυρία» που άρχισε μια προσπάθεια να λειτουργήσει μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλάνο που στοχεύει στην τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων που προκύπτουν από συμφωνίες παλιών χρόνων και παράλληλα στη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα έχει τα φόντα να χτυπήσει τίτλους και διακρίσεις που λείπουν από τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης έχει όραμα, έχει και πλάνο και όταν λέει πως το μέλλον προοιωνίζεται λαμπρό, πάει να πει ότι έχει και τη θέληση και τον στόχο να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του.

Σε αυτή την προσπάθεια έχει συμπαραστάτη τον κόσμο με την υπομονή του κυρίως, στοιχείο που δεν είναι εύκολο να υπάρχει στις μεγάλες ομάδες όπου στο βωμό των άμεσων επιτυχιών πολλές φορές θυσιάζουν άλλα πιο σημαντικά πράγματα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE