ΦΩΤΙΑ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Φόβος, πανικός» και δύο νεκροί από την πυρκαγιά στο Νοσοκομείο- Ετοιμότητα για βοήθεια από την Δημοκρατία

ΦΩΤΙΑ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Φόβος, πανικός» και δύο νεκροί από την πυρκαγιά στο Νοσοκομείο-  Ετοιμότητα για βοήθεια από την Δημοκρατία

«Φόβος και πανικός» τιτλοφορείται το δημοσίευμα της Yeni Duzen για τη φωτιά που ξέσπασε σε Νοσοκομείο και όπως έγκυρα πρώτο ενημέρωσε το ThemOnline είχε ως απολογισμό το θάνατων δύο ανθρώπων.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η τραγική είδηση επιβεβαιώθηκε και από «επίσημα χείλη» του ψευδοκράτους. Νεκροί είναι ο 74χρονος Asım Uygroğlu και ο 62χρονος  Erdoğan Kalaycilar.

Οι δύο άντρες νοσηλεύονταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας και έγινε προσπάθεια ώστε να μεταφερθούν σε άλλο Νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή.

Όπως σημειώνει η Yeni Duzen στο νοσοκομείο  επικράτησε φόβος και πανικός, με περισσότερους από 300 ασθενείς να μεταφέρονται εκτός του νοσηλευτηρίου, πάνω σε κρεβάτια, την ώρα που πυκνοί καπνοί «έζωναν» τον 2ο όροφο, όπου και ξέσπασε η φωτιά, πιθανότατα από έκρηξη σε φιάλη οξυγόνου.

Στο Νοσοκομείο βρέθηκαν τόσο ο Μουσταφά Ακιντζί όσο και άλλοι λεγόμενοι αξιωματούχοι του ψευδοκράτους

Ετοιμότητα για βοήθεια μέσω της Τεχνικής Επιτροπής για την Υγεία εξέφρασε ο Κύπριος Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία.
 
«Έχω επικοινωνήσει μέσω της Τεχνικής Επιτροπής με τις αρχές των κατεχομένων και εκφράσαμε την ετοιμότητα μας να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μας ζητηθεί» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o κ. Ιωάννου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE