ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρίτο ένταλμα σύλληψης για την εξαφάνιση και πιθανό φόνο του 31χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τρίτο ένταλμα σύλληψης για την εξαφάνιση και πιθανό φόνο του 31χρονου

Τρίτο ένταλμα σύλληψης για 35χρονο, ο οποίος φαίνεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση του 31χρονου Σύρου Αχμέντ Ζαϊντάν στην Λεμεσό από τις 14 Φεβρουαρίου 2020. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία μετά από στοιχεία που εξασφάλισε, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης την Παρασκευή (28/02) και εναντίον 35χρονου αραβικής καταγωγής, ο οποίος και καταζητείται.

Θυμίζουμε ότι για την ίδια υπόθεση καταζητείται ο 29χρονος MOHAMMED SHAFEEQ MOHAMMED MOHAMMED, από το Ιράκ μετά από μαρτυρία που τον θέλει να εμπλέκεται στην υπόθεση.      

Επίσης η Αστυνομία συνέλαβε έναν 40χρονο Ιορδανό που φαίνεται να ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε ο Αχμέντ την Παρασκευή (14/02), με τον οποίο γνωρίστηκαν στις Κεντρικές Φυλακές.    

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline o Γ. Σωτηριάδης ανέφερε πως πληροφορίες και μαρτυρίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο 31χρονος Αχμέντ Ζαϊντάν έχει πέσει θύμα απαγωγής με σκοπό να φονευθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.