Θεσσαλονίκη: Τρεις άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί

Θεσσαλονίκη: Τρεις άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί

Τα πτώματα τριών αγνώστων ανδρών εντοπίστηκαν το πρωί της Παρασκευής 28/2 σε αγροτική περιοχή της Μικρής Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δεν προκύπτουν εμφανείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Τα αίτια θανάτου τους διερευνώνται από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, ενώ στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής.

Σύμφωνα πάντως με Ελλαδικά ΜΜΕ πιθανόν να πρόκειται για πρόσφυγες και πέθαναν από ασφυξία

Φαίνεται όπως σημειώνεται να έχασαν τις αισθήσεις τους και πέθαναν από ασφυξία καθώς ενδέχεται να ήταν στοιβαγμένοι είτε σε καπό αυτοκινήτου είτε να μεταφέρονταν με φορτηγό ψυγείο. Μόλις έγινε αντιληπτό από τους διακινητές ο θάνατός τους, τους πέταξαν σε αγροτικό δρόμο στο ύψος της Βόλβης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE