ΑΠΟΦΑΣΗ από την ΚΟΠ για τις χορηγίες προς τις Ακαδημίες των Σωματείων

ΑΠΟΦΑΣΗ από την ΚΟΠ για τις χορηγίες προς τις Ακαδημίες των Σωματείων

Ανακοίνωση από την ΚΟΠ:

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, στην χθεσινή της συνεδρία, αποφάσισε όπως, στις ποινές αποκοπής χορηγιών που επιβάλλονται σε Σωματεία που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας για εμπλοκή τους σε αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σύμφωνα με εκθέσεις που αποστέλλονται από την UEFA, να μην συμπεριλαμβάνονται οι χορηγίες που αφορούν τις Ακαδημίες των ομάδων αυτών.

Η ΚΟΠ προχώρησε σε αυτή την απόφαση, για να συνεχίσει να στηρίζει τις Ακαδημίες όλων των Σωματείων της.

Η απόφαση, αφορά στην πληρωμή των διαιτητών στους αγώνες των Ακαδημιών και στην επιχορήγηση των λεωφορείων για μετακινήσεις των Ακαδημιών”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE