ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Πάφου: «Αναβάλλεται η Καρναβαλίστικη παρέλαση»

Δήμος Πάφου: «Αναβάλλεται η Καρναβαλίστικη παρέλαση»

Ο καιρός φαίνεται πως χάλασε τα σχέδια στην προγραμματισμένη παρέλαση της Πάφου για το Σάββατο (29/02).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου η Καρναβαλίστικη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι λόγω των προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών για αύριο Σάββατο, η Καρναβαλίστικη παρέλαση  θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 και ώρα 3.00 μ.μ., στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο. 

Επισημαίνεται  ότι για τη παρέλαση της Κυριακής ισχύουν όλες οι διευθετήσεις, οργανωτικές και κυκλοφοριακές, που είχαν ανακοινωθεί για το Σάββατο.   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top