Ο Ακάρ απορρίπτει δήλωση Κρεμλίνου για Ιντλίμπ

Ο Ακάρ απορρίπτει δήλωση Κρεμλίνου για Ιντλίμπ

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ απορρίπτει τη δήλωση του Κρεμλίνου ότι ο τουρκικός στρατός βρισκόταν σε λάθος θέση κατά την επίθεση στο Ιντλίμπ αναφέροντας ότι υπήρχε συντονισμός με τους Ρώσους για τις θέσεις τους στην περιοχή.

Σε δηλώσεις του ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι “παρόλο που υπάρχει συντονισμός με τους Ρώσους αρμοδίους στο πεδίο της δράσης από πριν για τις περιοχές που βρίσκονται οι μονάδες μας αυτή η επίθεση πραγματοποιήθηκε”.

Πρόσθεσε ότι “μετά την πρώτη επίθεση παρόλο που υπήρξε προειδοποίηση δυστυχώς η επίθεση συνεχίστηκε”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE