Ένα βήμα πριν τον τίτλο o Στέφανος Τσιτσιπάς

Ένα βήμα πριν τον τίτλο o Στέφανος Τσιτσιπάς

Παίζοντας υπέροχο, ψύχραιμο τένις από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο του αγώνα, ο Έλληνας αθλητής υπερκέρασε το εμπόδιο του Νο37 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης και πέρασε στον μεγάλο τελικό του Ντουμπάι, όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, είτε τον Γκαέλ Μονφίς.

Μόλις πέντε γκέιμς απόλεσε ο Στεφ από τον Έβανς, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά μέσα στην εβδομάδα, πως διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο.

Μετά από 1 ώρα και 21 λεπτά, το Νο2 του ταμπλό στο 500αρι τουρνουά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, επικράτησε του Βρετανού αντιπάλου του με 6-2, 6-3 και περιμένει πλέον το νικητή του έτερου ημιτελικού.

Αυτήν ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη στο Tour για τον 21χρονο Έλληνα, που έχει κερδίσει τα 16 από τα 17 τελευταία σετ που έχει παίξει.

Ο Στέφανος με αυτή την επικράτηση, πήρε για δεύτερη σερί σεζόν την πρόκριση στον τελικό του Ντουμπάι και υπερασπίστηκε τους πόντους που κατέκτησε πέρυσι από τη διοργάνωση. Βέβαια, φέτος θέλει το παραμύθι να έχει… διαφορετικό τέλος.

Πηγή: Tennis24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.