Κούσιος: Προληπτικά έκλεισαν τα τέσσερα οδοφράγματα

Κούσιος: Προληπτικά έκλεισαν τα τέσσερα οδοφράγματα

Προληπτικά έκλεισαν τα τέσσερα οδοφράγματα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.


Η απόφαση για προσωρινό κλείσιμο τεσσάρων οδοφραγμάτων «συνδέεται αποκλειστικά και μόνον με τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για αντιμετώπιση του κορωνοϊού», επισημαίνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, προσθέτοντας ότι «οποιαδήποτε άλλη σύνδεση ή αναφορά στο κλείσιμο των οδοφραγμάτων, πέραν των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Κούσιος σημειώνει ότι «το συγκεκριμένο μέτρο είχε συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο χθες, 27 Φεβρουαρίου, και αποφασίστηκε η υλοποίηση του στην έκτακτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου σήμερα, μαζί με άλλα μέτρα, όπως αυτά που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου».

«Η απόφαση για κλείσιμο των οδοφραγμάτων θα αξιολογείται καθημερινά και θα λαμβάνονται, αναλόγως, αποφάσεις», αναφέρει.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE