ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επική επιστροφή από τη Χέρτα και μοιρασιά με έξι γκολ στο Ντίσελντορφ

Επική επιστροφή από τη Χέρτα και μοιρασιά με έξι γκολ στο Ντίσελντορφ

 

Απίθανη ματσάρα ανάμεσα σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Χέρτα Βερολίνου που ήρθαν ισόπαλες 3-3 στη «Merkur Spielarena», με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα τριών γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν στο δεύτερο

BUNDESLIGA – 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: 3-3

Γήπεδο: Merkur Spielarena

Απίθανη ματσάρα ανάμεσα σε Φορτούνα Ντίσελντορφ και Χέρτα Βερολίνου που ήρθαν ισόπαλες 3-3 στη «Merkur Spielarena», με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα τριών γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν στο δεύτερο. Η Φορτούνα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ”έσβησε” εντελώς τους προβληματικούς Βερολινέχους από τον αγωνιστικό χώρο και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου είχε κάνει το σκορ 3-0! Στο δεύτερο μέρος συνέβη ακριβώς το αντίθετο, καθώς στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε μόνο η Χέρτα που κατάφερε να σκοράρει τρείς φορές και να φέρει το ματς στα ίσα. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι ήταν συνεχώς πάνω-κάτω με τις δύο ομάδες να χάνουν απίθανες ευκαιρίες να ”κλέψουν” τη νίκη, με τη Φορτούνα να σκοράρει γκολ που τελικά ακυρώθηκε και τη Χέρτα να έχει δοκάρι!

Η Φορτούνα άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 6′ με τον Στέγκερ να βγάζει μαγική μακρινή μπαλιά για τον Καραμάν που πλάσαρε από πλάγια θέση κάνοντας το 1-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τόμι έκανε ωραία ενέργεια μπαίνοντας στην περιοχή της Χέρτα από πλάγια και αφού απέφυγε τον Νταρίντα έκανε υπέροχο σουτ για το 2-0. Στο 12′ η Χέρτ απείλησε με τον Πιόντεκ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Κάστενμαϊερ και να πλασάρει από πολύ πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος, ενώ με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Λουκεμπάκιο έβγαλε απίθανη κάθετη για τον Πιόντεκ που σε τετ-α-τετ με τον Κάστενμαϊερ, δεν έκανε καλό τελείωμα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Φορτούνα πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Τόμι να βγάζει ωριαία μπαλιά για τον Ζίμερμαν που γύρισε για τον Καραμάν κι αυτός από κοντά έκανε το 3-0.

Στο 64′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Χέρτα μείωσε με τον Τορουναρίγκα να βγάζει μπαλιά για τον Νταρίντα που γύρισε από τα πλάγια και είδε τον Τόμι να βάζει άσχημα το πόδι του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι Βερολινέζοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Βολφ να περνά ωραία για τον Κούνια που με υπέροχο πλασέ έκανε το 3-2. Στο 73′ νέα τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Νταρίντα να εκτελεί ένα φάουλ για τον Πιόντεκ που έβαλε την προβολή αλλα ο Κάστενμαϊερ απέκρουσε εξ επαφής. Δύο λεπτά αργότερα η Χέρτα κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Πιόντεκ από τον Κάστενμαϊερ, με τον Πολωνό φορ ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 3-3! Στο 76′ ακόμα μία απίθανη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με κοντινό σουτ του Τορουναρίγκα που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Σούτνερ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση η Φορτούνα απείλησε με σουτ του Αμπομά που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κραφτ. Στο 82′ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Αμπομά αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Με τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών η Χέρτα έχασε απίθανη ευκαιρία με την μπάλα να στρώνεται στον Κούνια που σούταρε αλλά την έστειλε στο δοκάρι!

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: Κάστενμαϊερ, Αϊχάν, Χόφμαν, Σούτνερ, Ζίμερμαν, Μπερίσα (74′ Μοράλες), Μπότζεκ, Στέγκερ, Τόμι (68′ Γιόργκενσεν), Χένινγκς, Καραμάν (63′ Αμπομά)

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Κραφτ, Κλούντερ, Μπογιατά, Ρέκικ, Τορουναρίγκα, Λουκεμπάκιο (45′ Βολφ), Σκίλμπρεντ, Νταρίντα, Ντιλροσούν (45′ Μίτελσταντ), Κούνια, Πιόντεκ (90+1′ Ιμπίσεβιτς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top