ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να «ΔΙΩΞΟΥΝ» με «διπλό» τον άσχημο μήνα… – Τι σκέφτεται ο Σωφρόνης Αυγουστή

Να «ΔΙΩΞΟΥΝ» με «διπλό» τον άσχημο μήνα… – Τι σκέφτεται ο Σωφρόνης Αυγουστή

Αποχαιρετούν τον «μαύρο» Φεβρουάριο σήμερα στον Απόλλωνα. Φιλοξενούνται από τη Νέα Σαλαμίνα στο γήπεδο της, θα προσπαθήσουν να κλείσουν την κανονική περίοδο με νικηφόρο αποτέλεσμα, ούτως ώστε να μπορούν να μιλούν για… ανέβασμα του πήχη των φιλοδοξιών τους στη β’ φάση του πρωταθλήματος.

Ήταν άσχημες και τραυματικές εμπειρίες που τους άφησε ο δεύτερος μήνας του χρόνου, αφού οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες (από ΑΕΛ, ΕΝΠ, Πάφο και ΑΠΟΕΛ), τους εκτροχίασαν (εν πολλοίς) από τον στόχο διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Το μόνο θετικό που πέτυχαν εντός Φεβρουαρίου, ήταν να «τσεκάρουν» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα παλέψουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να σηκώσουν το τρόπαιο μετά από 3 χρόνια. Ως γνωστό, οι διπλοί αγώνες με την ΑΕΛ θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Απριλίου.

Για το σημερινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Ζοάο Πέδρο και Αττίλα Σάλαι. Λίγες ήταν οι πιθανότητες να προλάβει ο Χάμπος Κυριάκου. Παροπλισμένοι ξανά είναι οι Ζοέλ Μολ, Σερζ Γκακπέ. Ίσως είναι στην αποστολή ο Σάσα Μάρκοβιτς, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.

Αναμένουμε ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα αλλάξει εκ νέου μερικά πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δημήτρης Δημητρίου. Δεξιά στην άμυνα θα παραμείνει ο Εμίλιο Ενσούε. Αριστερά ίσως ξεκινήσει ο Ντιέγκο Αγκίρε και να μείνει στον πάγκο ο Γιώργος Βασιλείου (ήταν βασικός την Τετάρτη στο Δασάκι). Κεντρικοί μπακ θα είναι οι Έκτορ Γιούστε και Βαχίντ Σελίμοβιτς. Στη μεσαία γραμμή, λογικά θα βρίσκονται πάλι οι Εστεμπάν Σακέτι και Ντόντε Ντένιτς. Για τη θέση επιτελικού χαφ, υποψήφιοι είναι οι Παπουλής και Φακούντο Περέιρα. Για το αριστερό άκρο της επίθεσης, επικρατέστερος είναι ο Φλορεντίν Ματέι, ο οποίος πέτυχε το καθοριστικό γκολ στον επαναληπτικό με τον Εθνικό. Ο Ρουμάνος είχε καλή απόδοση, ειδικά στην ημίωρη παράταση. Για το δεξί άκρο της επίθεσης, υποψήφιοι είναι οι Γιάννης Γιαννιώτας και Γιάννης Πίττας. Σέντερ φορ ο Τσιάρλι Μπένσιοπ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top