Αναστασιάδης για στημένα: «Από το 2015 διαπιστώθηκε ότι ο “στάβλος” και οι “παράγκες” υπήρχαν»

Αναστασιάδης για στημένα: «Από το 2015 διαπιστώθηκε ότι ο “στάβλος” και οι “παράγκες” υπήρχαν»

Ο ΠτΔ, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την ομιλία του στην κατάθεση του θεμέλιου λίθου για το νέο γήπεδο της Λεμεσού, που έγινε από τον ίδιο, στάθηκε, μεταξύ άλλων και στους χειραγωγημένους αγώνες.

Η τοποθέτηση του: 

«Όπως έχω τονίσει προ 20 ημέρου σε ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό, πρώτιστο μέλημα είναι η λήψη πρόσθετης σειράς μέτρων για να καταπολεμήσουμε το διαχρονικό φαινόμενο της χειραγώγησης αγώνων. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, όταν διαπιστώθηκε το 2015 ότι ο “στάβλος” υπήρχε και οι «παράγκες» λειτουργούσαν είχαμε πει ότι θα πάρουμε μέτρα. Το 2016 καταθέσαμε την σχετική νομοθεσία και το 2017 ψηφίστηκε η σχετική νομοθεσία την οποία η Κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή για καταπολέμηση της χειραγώγησης. Το 2018 υιοθετήθηκε ο κώδικας χρηστής διοίκησης και δεοντολογίας με εφαρμογή από την 1/1/19 και εν συνεχεία έγινε ο διορισμός της επιτροπής δεοντολογίας με βάση της διατάξεις του νόμου περί πάταξης του φαινομένου χειραγώγησης αγώνων».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.