Αναστασιάδης για στημένα: «Από το 2015 διαπιστώθηκε ότι ο “στάβλος” και οι “παράγκες” υπήρχαν»

Αναστασιάδης για στημένα: «Από το 2015 διαπιστώθηκε ότι ο “στάβλος” και οι “παράγκες” υπήρχαν»

Ο ΠτΔ, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την ομιλία του στην κατάθεση του θεμέλιου λίθου για το νέο γήπεδο της Λεμεσού, που έγινε από τον ίδιο, στάθηκε, μεταξύ άλλων και στους χειραγωγημένους αγώνες.

Η τοποθέτηση του: 

«Όπως έχω τονίσει προ 20 ημέρου σε ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό, πρώτιστο μέλημα είναι η λήψη πρόσθετης σειράς μέτρων για να καταπολεμήσουμε το διαχρονικό φαινόμενο της χειραγώγησης αγώνων. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, όταν διαπιστώθηκε το 2015 ότι ο “στάβλος” υπήρχε και οι «παράγκες» λειτουργούσαν είχαμε πει ότι θα πάρουμε μέτρα. Το 2016 καταθέσαμε την σχετική νομοθεσία και το 2017 ψηφίστηκε η σχετική νομοθεσία την οποία η Κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή για καταπολέμηση της χειραγώγησης. Το 2018 υιοθετήθηκε ο κώδικας χρηστής διοίκησης και δεοντολογίας με εφαρμογή από την 1/1/19 και εν συνεχεία έγινε ο διορισμός της επιτροπής δεοντολογίας με βάση της διατάξεις του νόμου περί πάταξης του φαινομένου χειραγώγησης αγώνων».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE