Επεισόδια Λήδρας: 'Αν είναι δυνατόν, να μην μπορώ να πιω καφέ με τους φίλους μου... Η μητέρα τους η Ελλάδα έχει κορωνοϊό σίουρα'

Επεισόδια Λήδρας: 'Αν είναι δυνατόν, να μην μπορώ να πιω καφέ με τους φίλους μου... Η μητέρα τους η Ελλάδα έχει κορωνοϊό σίουρα'

Viral έχει γίνει βίντεο το οποίο δείχνει νεαρή κοπέλα, να δηλώνει σε δημοσιογράφους... πρωτάκουστα πράγματα. 

Στην εκδήλωση διαμαρτυριας που έχει διοργανωθεί από ομάδες πολιτών, οι παρευρισκομένοι επιδόθηκαν σε καταγγελίες, αναίτιες επιθέσεις και επιχειρηματολογία που δυστυχώς, δεν προσθέτουν κανένα πολιτικό περιεχόμενο στην δράση τους.   

"Αν είναι δυνατόν, να μην μπορώ να δω τους φίλους μου, επειδή κάποιοι αποφασίσαν ότι έτσι πρέπει να γίνει", είπε.

'Μιλούν για κορωνοϊό, η μητέρα τους η Ελλάδα έχει κορωνοϊό σίουρα. Δαμαί εν ξέρουν καν τι κάμουν και τι λαλουν. Δικαιολογίες... πολλές. Να μας περιορίσουν να μην μπορούμε να δούμε τους φίλους μας να πιούμε ένα καφέ", πρόσθεσε.

Κοίτα να δεις, που κάποιοι αφελείς πιστεύαμε ότι πρωτάκουστο και "αν είναι δυνατόν" είναι η παράνομη εισβολή και η συνεχιζόμενη κατοχή. Οι 40 χιλιάδες στρατιώτες και τα οδοφράγματα της... ντροπής. 

Ψιλά γράμματα, για τους... καφέδες τους.

Γ. Τατ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE