«Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» ο Φανιέρος σε προπονητικό τιμ και παίκτες! – Τι απαιτεί… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» ο Φανιέρος σε προπονητικό τιμ και παίκτες! – Τι απαιτεί… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Ερμή Αραδίππου:

“Ερμής-Καρμιώτισσα 2-3

(Επίσης εδώ περιέχονται και δηλώσεις του Προέδρου μας μετά τον αγώνα)

Έσπασε το αήττητο μας 18 αγωνιστικών.

Η ομάδα μας μετά από ένα δυνατό ματς και κάτω από συνεχή βροχόπτωση, έχασε στην έδρα της από την Καρμιώτισσα με 2-3.

Η Καρμιώτισσα με τη σημερινή της εμφάνιση απέναντι μας, έδειξε ότι είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος για το θέμα της ανόδου.

Η ομάδα μας έδειξε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία και αυτό σίγουρα προβληματίζει.

Από την άλλη, το θετικό ήταν και πάλι το πάθος που έβγαλε η ομάδα μας όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά αυτή τη φορά στάθηκε άτυχη με το χαμένο πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα από τον Παπαθανασίου.

Επίσης:

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Πρόεδρος μας κ. Λουκας Χαραλάμπους Φανιέρος, έκανε στη σελίδα μας τις εξής δηλώσεις:

«Ήταν μια άσχημη μέρα σήμερα για την ομάδα μας, όπου ήρθε η πρώτη της ήττα για φέτος από μια δυνατή ομάδα.

ΣΤΟ ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι ήττες, όμως από την άλλη, όλοι γνωρίζουν την αθλητική και οικογενειακή ιστορία της ομάδας μας, όπως και το ειδικό βάρος της φανέλας της!

Επειδή έως τώρα ήμουν απόλυτα συνεπής και όπου χρειάστηκε επιβράβευσα το προπονητικό μας team και τους ποδοσφαιριστές μας, έχω την υποχρέωση και «κρούω τον κώδωνα του κινδύνου» ότι από εδώ και πέρα, απαιτείται ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ και εφόσον στα επόμενα δύο ματς η ομάδα μας κατακτήσει έξι βαθμούς, μόνο τότε θα είμαι και πάλι οικονομικά συνεπής απέναντι τους.

Η ομάδα μας στα επόμενα ματς πρέπει με τη σοβαρότητα της σε όλα τα επίπεδα, να αποδείξει το ότι είναι το φαβορί για την άνοδο στην 1η Κατηγορία!

Λούκας Χαραλάμπους Φανιέρος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.