Θα το καθιερώσει

Θα το καθιερώσει

Οι δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν το επιθετικό δίδυμο του ΑΠΟΕΛ στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης με την Ομόνοια, Τζιμπούρ και Σέρινταν δεν σκόραραν όμως έκαναν αρκετή δουλειά στο γήπεδο.

Με την αλλαγή συστήματος ο Τόρστεν Φινκ αιφνιδίασε τον αντίπαλο και αφού η ομάδα λειτούργησε πιο ορθόδοξα έφτασε στην άνετη νίκη που της δίνει εκτός απροόπτου την πρόκριση για τον τελικό. Οι γραμμές του ΑΠΟΕΛ είχαν μεγαλύτερη συνοχή, υπήρχε αλληλοβοήθεια από όλους και με τέτοιες εμφανίσεις είναι καλές οι πιθανότητες για να επαναλάβει τις περσινές επιτυχίες η ομάδα. Από τη στιγμή που η ομάδα λειτούργησε τόσο καλά, ο Φινκ προτίθεται να καθιερώσει πλάνο με δύο επιθετικούς στη συνέχεια της χρονιάς.

                                                                                  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE