ΚΑΥΣΤΙΚΟ σχόλιο από τους “Μαχητές” για το επεισόδιο στη Λήδρας με… ΜΠΗΧΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΚΑΥΣΤΙΚΟ σχόλιο από τους “Μαχητές” για το επεισόδιο στη Λήδρας με… ΜΠΗΧΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

“Καυστικό” σχόλιο από τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης, για το σημερινό επεισόδιο με την επίθεση κατά Ελληνοκύπριου στρατιώτη στο οδόφραγμα της Λήδρας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Αναλυτικά:

“Πιστοί στις ΑΞΙΕΣ και στα ΙΔΑΝΙΚΑ που αντιπροσωπεύουν τα ιερά χρώματα της ομάδας μας, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε το σημερινό συμβάν ασχολίαστο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την παραδειγματική τιμώρηση του ένοχου που κτύπησε τον νεαρό εθνοφρουρό εν ώρα υπηρεσίας.

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ

Υ.γ1 Αν πρόκειτουν για φιλάθλους που άναβαν καπνογόνα θα κατηγορούνταν άμεσα για αυτόφωρο αδίκημα. Γι’ αυτούς(;;)

Υ.γ2 Αύριο μαζευόμαστε από νωρίς στο γνωστό σημείο.

MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.