ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αυξημένες επιλογές και ΠΑΘΟΣ για το… σπάσιμο της κατάρας μετά από επτά χρόνια!

Με αυξημένες επιλογές και ΠΑΘΟΣ για το… σπάσιμο της κατάρας μετά από επτά χρόνια!

Η Ομόνοια ολοκληρώνει την Κυριακή (01/03) την προετοιμασία της για το “αιώνιο” ντέρμπι της Καθαράς Δευτέρας (02/03, 19:00) με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ και το κλίμα στο “Ηλίας Πούλλος” είναι το καλύτερο δυνατό.

Η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη, όπως και η αυτοπεποίθηση και άπαντες φιλοδοξούν ότι αυτή τη φορά, τα… λόγια θα γίνουν πράξεις και θα σπάσει η κατάρα απέναντι στους “γαλαζοκίτρινους”, που κρατάει επτά ολόκληρα χρόνια, αφού η τελευταία φορά που το “τριφύλλι” κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ, ήταν στις 6 Μαρτίου του 2013!

Βέβαια, το έργο της Ομόνοιας μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, πέρα από τη δεδομένη ποιότητα της και το ότι έχει πάρει για τα καλά τον αέρα των “πράσινων” όλα αυτά τα χρόνια, παίζει με την πλάτη στον τοίχο και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει και άλλο έδαφος στη “μάχη” του τίτλου.

Όμως η Ομόνοια είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να εκμεταλλευτεί το… μομέντουμ, αλλά και την κούραση που θα έχουν οι “γαλαζοκίτρινοι” από τους αγώνες με τη Βασιλεία για τη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει περάσει από κόσκινο τον “αιώνιο” αντίπαλο προτού καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο (σσ. θα αποφασίσει οριστικά μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης), έχοντας περισσότερες επιλογές στη διάθεση του, αφού οι Γκόμεθ, Τζιωνής και Χούμποτσαν έχουν ανεβάσει ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις και έστειλαν μηνύματα ετοιμότητας στον Νορβηγό τεχνικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται κλειδαριές

Αναποδογυρίστηκε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου – Δείτε φωτογραφία

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς του Euro

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρωί πρωί την έβαψε η κόρη της Μελίνα - Δείτε φωτογραφίες

Σοκαριστικό βίντεο - Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών από αναταράξεις σε πτήση



ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δεξίωση της Πρεσβειας των ΗΠΑ με την ευκαιρία της 248ης επετείου από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top