ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Δεν θα την γλιτώσει εύκολα ο 55χρονος – Επανασυνελήφθη και για άλλα αδικήματα - VIDEO

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Δεν θα την γλιτώσει εύκολα  ο 55χρονος  – Επανασυνελήφθη και για άλλα αδικήματα - VIDEO

Επανασυνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ο 55χρονος ο οποίος επιτέθηκε σε εθνοφρουρό στο οδόφραγμα της Οδού Λήδρας το Σάββατο (29/02).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 55χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα το βράδυ του Σαββάτου (29/02), και τέθηκε υπό κράτηση 55χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης.

Ο 55χρονος αφού ανακρίθηκε γραπτώς, στη συνέχεια επανασυνελήφθη βάσει νέου δικαστικού εντάλματος για το αδίκημα της παράνομης συνάθροισης και οχλαγωγίας.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (29/02), πολλοί πολίτες στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας πήγαν να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων λόγο κορωνοϊού.

Ο 55χρονος επιτέθηκε με βίαιο τρόπο σε εθνοφρουρό που δεν τον άφηνε να περάσει και η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE