Επτά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Επτά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Επτά είναι, πλέον, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας το βράδυ του Σαββάτου (29/02).

Τα τρία νέα κρούσματα αφορούν δύο άνδρες και μία γυναίκα, όλοι ελληνικής καταγωγής. 

Η μία είναι γυναίκα που είχε στενή επαφή με την 38χρονη από τη Θεσσαλονίκη, που ήταν το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη.

Το έκτο κρούσμα, πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος ταξίδεψε πρόσφατα στο Μιλάνο και παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρα 62 ετών. 

Το έβδομο κρούσμα είναι Έλληνας, στενή επαφή του τρίτου επιβεβαιωμένου κρούσματος στην Ελλάδα, ο οποίος παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.