Πάπας Φραγκίσκος: Τροποποιεί το πρόγραμμά του γιατί κρυολόγησε

Πάπας Φραγκίσκος: Τροποποιεί το πρόγραμμά του γιατί κρυολόγησε

Ο Πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε σήμερα ότι ένα κρυολόγημα θα τον αναγκάσει να μην αποσυρθεί για μία εβδομάδα, αρχής γενομένης από σήμερα, στα νότια της Ρώμης μαζί με κορυφαίους αξιωματούχους του Βατικανού για τη Σαρακοστή.

Ο ποντίφικας έκανε αυτήν την αιφνιδιαστική ανακοίνωση στους χιλιάδες ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή του από την περασμένη Τετάρτη, όταν θεάθηκε να βήχει και να φταρνίζεται. "Δυστυχώς, ένα κρυολόγημα θα με αναγκάσει να μην συμμετάσχω φέτος", είπε, βήχοντας αρκετές φορές. Ακουγόταν επίσης μπουκωμένος.

Ο πάπας ασθένησε σε μια περίοδο που η Ιταλία αντιμετωπίζει την επιδημία του νέου κορωνοϊού. Ο εκπρόσωπός του πάντως, ο Ματέο Μπρούνι, διέψευσε τις φήμες ότι ο 83χρονος Φραγκίσκος πάσχει από κάτι πιο σοβαρό από ένα απλό κρυολόγημα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE