ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στυγνός ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ο Τρισκόφσκι – Έριξε το κάστρο της Κυρίας!

Στυγνός ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ο Τρισκόφσκι – Έριξε το κάστρο της Κυρίας!

Ο Τρισκόφσκι σαν… στυγνός εκτελεστής «κάρφωσε» δις την Ανόρθωση, έφτασε στα 20 και την υποχρέωσε στην πρώτη της φετινή ήττα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την ΑΕΚ με 2-1! Ο Κατσαράβα μείωσε σε 1-2 στο 90+1′ λεπτό για την Ανόρθωση.

Εξαιρετικό στήσιμο από τον Κανέδα στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ ενώ η Κυρία υστέρησε και πάλι δίνοντας έτσι δικαιώματα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια που παίζουν την Καθαρά Δευτέρα.

Α’ Ημίχρονο

Η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που μπήκε με διάθεση να πιέσει ψηλά ενώ η ΑΕΚ έδωσε χώρο στην Κυρία από την αρχή.

Στο 3′ μια κεφαλιά του Σίλντενφελντ κατέληξε στην αγκαλιά του Τόνιο και ο ρυθμός του αγώνα κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Στο 15ο λεπτό η ΑΕΚ κέρδισε φάουλ σε εξαιρετικό σημείο και ο Τρισκόφσκι με εξαιρετική εκτέλεση έγραψε το 0-1 στην πρώτη ουσιαστικά φάση των φιλοξενούμενων!

Η Ανόρθωση προσπάθησε να αντιδράσει όμως η ΑΕΚ δεν άφηνε πολλούς κενούς χώρους. Δύο σουτ των Καλτσά και Ράγιος από καλές προϋποθέσεις δεν απείλησαν τον Τόνιο.

Από την άλλη η ΑΕΚ απείλησε δις σε ένα λεπτό, πρώτα στο 37′ με το πλασέ του Γιάννου που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Λόρια και ένα λεπτό μετά ο Ναράνχο μόνος στην περιοχή έκανε κακό πλασέ.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Τρισκόφσκι μπήκε… φουριόζος και αφού προειδοποίησε με δύο καλά σουτ στο 49′ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ έγραψε το 0-2!

Στο 56ο λεπτό ο Τιμούρ ανακάτεψε την τράπουλα ρίχνοντας στο ματς τον Μαργκάσα ως αριστερό μπακ και τον Ανανίτζε μέσα ως δεκάρι με τον Ράγιος να μετακινείται δεξιά όμως και πάλι δυσκολευόταν να βρει λύσεις επιθετικά.

Τα νεύρα και η ένταση ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στις κινήσεις των παικτών της Ανόρθωσης ενώ από την άλλη η εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ δεν άφηνε χώρους στους γηπεδούχους.

Ένα σουτ του Ράγιος στο 70′ που δεν βρήκε στόχο από καλή θέση ήταν η πρώτη αντίδραση της Κυρίας μετά το 0-2 ενώ μια κεφαλιά του Αρτυματά στο 82′ από καλή θέση δεν βρήκε στόχο.

Ο χρόνος περνούσε όμως η Κυρία δεν έδειχνε να συνέρχεται όμως στο 90′ ο Γκαλίτσιος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και δεν άλλαξε κάτι. Ένα λεπτό μετά όμως ο Κατσαράβα μείωσε σε 2-1 με κοντινό πλασέ και έκανε δραματικά τα τελευταία λεπτά!

Στο 90+5′ η Κυρία έχασε τεράστια ευκαιρία με το πλασέ του Σίλντενφελντ να αποκρούεται από αμυντικό της ΑΕΚ στη γραμμή και το 1-2 παρέμεινε μέχρι τέλους!

Ανόρθωση: Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Σελίν(56′ Μαργκάσα), Κ. Αρτυματά, Νταουσβίλι, Ράγιος, Οκριασβίλι, Καλτσάς(56′ Ανανίτζε), Ντούρις(68′ Κατσαράβα)

ΑΕΚ: Τόνιο, Τρουγιολς(78′ Γκολομπάρτ), Άμπρααμ, Τρισκόφσκι, Χέφελ, Φερνάντεθ, Γκονζάλεθ, Πλάνας, Ναράνχο, Γιάννου, Φακούντο(75′ Σπόλιαριτς)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Μεταξά: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες κατά τριών αξιωματούχων – Συνεχίζονται να διώκονται ποινικά άλλοι δώδεκα

Φωτιές σε δυο διαφορετικά σχολεία στη Λεμεσό - Σε συναγερμό οι Αρχές

Έρχονται κι άλλα «έξυπνα φώτα» - Πού και πότε αναμένεται να τα δούμε στους δρόμους

«Ατυχής και άστοχη» χαρακτήρισε την δήλωση του Αρχιεπίσκοπου ο Βαβούσκος - «Ό,τι άλλο ακούσετε είναι μούφα»

Επίδομα Τέκνου: Όσα πρέπει να ξέρεις για τους δικαιούχους, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά

Συνελήφθη 27χρονος για υπόθεση παράνομης απασχόληση - Κατηγορήθηκε ο εργοδότης του



Δημοσκόπηση Alpha: «Μάχη» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, έκπληξη ο Φειδίας, καταρρέει το ΔΗΚΟ

Δημοσκόπηση Alpha: «Μάχη» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, έκπληξη ο Φειδίας, καταρρέει το ΔΗΚΟ

Μεγάλη δημοσκόπηση διενήργησε η εταιρεία RAI για λογαριασμό του Alpha ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top