ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΕΝΠ δήλωσε «παρών» – Έριξε τριάρα στον Ολυμπιακό και ανέβηκε… σκαλί!

Η ΕΝΠ δήλωσε «παρών» – Έριξε τριάρα στον Ολυμπιακό και ανέβηκε… σκαλί!

Μεγάλη και σημαντική νίκη πήρε η ΕΝΠ απέναντι στον Ολυμπιακό επικρατώντας του με 3-0 στο «Τάσος Μάρκου» στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (22η).

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι, πάει στους 22 βαθμούς, ανέβηκε στη 10η θέση και προσπέρασε τον Εθνικό Άχνας, ενώ άφησε «κολλημένο» τον Ολυμπιακό στους 24.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σαντίκ που σημέιωσε δύο γκολ με πέναλτι στο 69′ και 90+2′). Ουντόζι στο 83′ το άλλο τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δοκάρι με τον Μπάλαζιτς για τους βυσσινί στο 55′.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε στο 7′ για τους φιλοξενουμένους. Ο Βινίσιους έκανε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να καταλήγει έξω.

Στο 17′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Ο Κουμής έκανε την ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και τον Βελλίδη να μαζεύει.

Ο Ριέρα, στο 30′ έκανε το σουτ στην κίνηση με τον Ελλαδίτη τερματοφύλακα των μαυροπράσινων να βλέπει την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Οι βυσσινί συνέχισαν να είναι πιο απειλητικοί και στο 37′ ο Μπάλαζιτς μετά από εκτέλεση φάουλ έπιασε την κεφαλιά, με τον Βελλίδη να αποκρούει.

Έτσι, το στείρο 0-0, «έκλεισε» το πρώτο μέρος.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα έχασε η ΕΝΠ στο 55′. Ο Κουμής έβγαλε τη σέντρα, ο Μπάλαζιτς έκανε από κοντά το πλασέ με την μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ολυμπιακού.

Στο 67′ ο Βαρέλα μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, ανατράπηκε από τον Βινίσιους και ο Λούκας Σωτηρίου έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαντίκ ευστοχώντας και ανοίγοντας το σκορ στο 68′ κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, στο 72′ έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει, ωστόσο ο Κλέιμαν μάζεψε σταθερά την κεφαλιά του Αζουλάο.

Έντεκα λεπτά αργότερα, στο 83′ η ομάδα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι βρήκε εκ νέου στόχο. Ο Ριέρα εκτέλεσε το φάουλ και ο Ουντόζι που είχε περάσει ως αλλαγή, με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Όμως, οι βυσσινί δεν σταμάτησαν εκεί και ο Σαντίκ στο 90+2′, μετά από πάσα του Ουντόζι, έκανε το σουτ και σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Με αυτή τη νίκη η ΕΝΠ πάει στους 22 βαθμούς, ανέβηκε στη 10η θέση και προσπέρασε τον Εθνικό Άχνας, αφήνοντας τον Ολυμπιακό στους 24.

ΕΝΠ (Γιανέφσκι): Kλέιμαν, Μουλαζίμης, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόζα, Σταρόκιν, Μαϊσουράντζε, Ριέρα, Κουμής (69′ Ουντόζι), Βαρέλα (81′ Αγκίρι), Θεοδώρου, Σαντίκ (90+3′ Ανδρέου)

Στον πάγκο: Πέτρου, Ρουσιάς, Ροντρίγκες, Κολοκούδιας, Βαλλιάνος, Πυρίλλης

Oλυμπιακός (Χριστοδούλου): Βελλίδης, Κυριάκου (75′ Αγιτέ), Σαμπίνια, Νάνι, Κίκο, Βινίσιους (81′ Ακόστα), Οικονομίδης, Κα, Ψάλτης (60′ Κοφί), Αζουλάο, Ντουβεντρού

Στον πάγκο: Μπάιζα, Ανδρέου, Σωτηρίου, Παχίπης, Κάμπος, Μουκτάρης

Κίτρινες: Σαντίκ, Κουμής / Κυριάκου, Αζουλάο, Κίκο
Κόκκινες:

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Όλο και περισσότεροι «κόβουν» το Netflix - Δεν θα πιστέψετε τον λόγο

• Άννα Βίσση: Η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα στη συναυλία της λίγες ώρες μετά τον θάνατό του

• Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του ΥΠΕΞ ο άτυχος Μηνάς - Θλίψη του Υπουργείου για το θάνατο του

• Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα του μετά από τροχαίο ο Μηνάς Χατζημιχαήλ

• Ανησυχία εθελοντικών ομάδων: «Πλέον φαντάζει αδύνατον να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όποιο έχει ανάγκη»

• «Εγκατάλειψη» σπιτιού: Πότε φεύγουν οι Κύπριοι από το πατρικό τους – Τι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης



LIVE: Νεκρός σε ισραηλινή επιδρομή διοικητής της Χεζμπολάχ - Έτοιμο να απαντήσει το Ιράν

LIVE: Νεκρός σε ισραηλινή επιδρομή διοικητής της Χεζμπολάχ - Έτοιμο να απαντήσει το Ιράν

Το θάνατο του διοικητή της Χεζμπολάχ στο χωριό Kafr Kila του νότιου Λιβάνου, Χάντερ Αλί Ταουίλ σε αεροπορική επιδρομή ανακοίνωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, την στιγμή που το Ιράν είναι έτοιμο να απαντήσει σε πιθανή ισραηλινή επίθεση, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top