Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το πρώτο grad prix στο Κατάρ!

Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το πρώτο grad prix στο Κατάρ!

Η διοργανώτρια αρχή του Moto GP ακύρωσε το πρώτο grand prix της σεζόν στο Κατάρ.

 

Μετά την αναβολή του grand prix της Σιγκαπούρης στην Formula 1, η διοργανώτρια αρχή του Moto GP, αποφάσισε να μην αρχίσει στο Κατάρ η φετινή σεζόν λόγω κορωνοϊού.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό εκτός από το grand prix του Κατάρ να αναβληθεί και αυτό της Ταϊλάνδης με τη σεζόν να αρχίζει στις 5 Απριλίου και το Όστιν του Τέξας!

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόφαση–σταθμός από Ανώτατο: Ο Δικηγορικός Σύλλογος έχει κάθε εξουσία να λειτουργεί ως εποπτική Αρχή

Απόφαση–σταθμός από Ανώτατο: Ο Δικηγορικός Σύλλογος έχει κάθε εξουσία να λειτουργεί ως εποπτική Αρχή

Μια απόφαση-σταθμός εξέδωσε το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, επικυρώνοντας την εποπτική εξουσία του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και το δικαίωμά του να επιβάλλει διοικητικά πρόστιμα για λόγους δημόσιου συμφέροντος.

BEST OF TOTHEMAONLINE