ΛΑΡΝΑΚΑ: Μπήκαν εντός του αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσουν και συνελήφθησαν

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μπήκαν εντός του αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσουν και συνελήφθησαν

Με τη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 36 και 25 ετών, σημαδεύτηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ Λάρνακας, που διεξήχθη στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Γύρω στο 17ο λεπτό του αγώνα, με την επίτευξη τέρματος από την ομάδα της ΑΕΚ, οπαδός που βρισκόταν στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους φιλάθλους της ομάδας, εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσει. Μέλη της ιδιωτικής ασφάλειας του σταδίου, προσπάθησαν να τον περιορίσουν, ωστόσο με την παρέμβαση άλλων οπαδών, που βρίσκονταν στην κερκίδα της ΑΕΚ, ο εν λόγω οπαδός κατάφερε να ξεφύγει και να επιστρέψει στην κερκίδα. Κατά το επεισόδιο, κτυπήθηκαν μέλη της ιδιωτικής ασφάλειας του σταδίου.

Μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 36χρονου και 25χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE